Mouche & Friends: Seamless Toys to Knit and Love - bok

350 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Mouche & Friends: Seamless Toys to Knit and Love by Cinthia Vallet (engelsk version)

Mouche & Friends är Cinthia Vallets debutbok som innehåller mönster för 12 stickade leksaksdjur, plus deras plagg och accessoarer. Kom och träffa björnen Mouche och hans underbara vänner: Henri orangutangen, Agi the Sheep, Billie the Raccoon och andra!

Cinthias leksakstillverkningsprocess är unik och helt sömlös. Djuren stickas med naturfibrer och arbetas runt, med början från nosen och stickning ner till fötterna – odlar en leksak istället för att bygga den. Det är fascinerande att se hur dessa små varelser blir levande medan de stickar.

Boken är avsedd för stickare av alla slag. Cinthia leder sina läsare genom teknikerna steg för steg med tydliga, illustrerade handledningar, vilket gör stickningen enkelt och roligt. Hon delar också med sig av sina tips om att arbeta med små omkretsar, plocka garn och förbereda en verktygslåda för leksakstillverkning.

Mouche & Friends: Seamless Toys to Knit and Love är mer än en stickbok. Det är en charmig fantasivärld fylld av kärlek och vänskap som väntar på att välkomna dig.

"Med den här boken skulle jag vilja erbjuda dig en poetisk paus som förmedlar barndomens anda; en förtrollad utvikning där du tillåter dig själv att drömma och leka”, säger Cinthia.

Cinthia Vallet är en designer som bor i Nantes, Frankrike, med sin man, fyra barn och lurviga följeslagare. Hon är känd för sina charmiga, sömlöst stickade leksaksdjur. De började ta form i hennes sinne efter att hon upptäckte magin med sömlös stickning, och hennes första mönster publicerades 2018. Cinthia insåg att om du kan göra en strumpa och forma en häl, så kan du också forma ett litet djur direkt på nålarna.

Med en estetik förankrad i hennes passion för barnlitteratur, utvecklar Cinthia sina karaktärer som en illustratör skulle göra, men med ull och tre dimensioner. Hon ger var och en ett namn, en historia, lite själ och mycket av sig själv.

• 216 sidor
• Mönster för 12 stickade leksaksdjur, plus deras plagg och accessoarer
• Författare: Cinthia Vallet
• Vikt: Ca. 605 g
• Mått: 192 x 225 x 20 mm
• ISBN: 978-952-7468-56-2 (engelsk version)